Met dertien combinaties was het een goed gevulde barrage van het 1m30 hoge parcours. Damen (Schoonbroek) had de Forever D'Arco Ter Linden-dochter, Full Moon Ter Linden Z onder het zadel om foutloos te finishen en had daarbij de snelste tijd. Paul Scheirs (Booischot Pijpelheide) zadelde een eigen fokproduct en bracht Red Diamond S.P. (Corico Z) naar de tweede plaats, op de hielen van Damen. Lio De Cock nam het brons mee naar Herenthout en dook als derde laatste ook nog onder de 38 seconden met een foutloze rit van Mabelle (Emerald van't Ruytershof). 

Uit diezelfde rijvereniging kwam ook Liesl Heylen, die vierde werd op Qudine VDS (Action-Breaker). Op vijf zagen we Emilie Moris (Itegem) met Janne-Blue (Plot Blue).

De klasse Midden kwam in handen van Rozelien de Beck (Leest). Met ongeveer een tiende van een seconde verschil zegevierde zij op Rapsody vd Withoeve (Udarco van Overis). Johan Pleysier (Wuustwezel) moest genoegen nemen met de tweede plaats voor Sjaakie van het Eikehof, een zoon van Gilles Thomas' Olympiadepaard Ermitage Kalone. Julie Jacobs (Turnhout) werd derde op Quatro de Toxandria (Echo van't Spieveld). 

Reeks 1 van de klasse Licht had Martijn Tormans (Schoonbroek) op één staan met Tina van het Oosthof (Harley VDL). De tweede reeks leverde winst op voor Marijke Bax (Wortel) en Joberlina van de Kapel (Understone van de Kapel).

Resultaten