Beiden waren het erover eens dat het een goed paard is die wellicht een mooie toekomst heeft in de sport. "Zoï heeft echt een topjob gedaan en heeft hem altijd met veel succes gereden. Voor ons was dit aanleiding om te bekijken of het misschien een level hoger zou kunnen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een internationale ruiter die dit paard hogerop kan brengen", aldus Mostert. Snels en Highway [FOTO] kwamen maar liefst 23 van de 24 starts foutloos rond. 

De keuze is gevallen op Willem Greve. Met zijn vijfsterren internationale ervaring zien de heren een samenwerking wel zitten. Daarnaast rijdt Willem ook Carambole en Opium voor Nijhof. 
"Willem woont slechts 10 minuten bij ons vandaan en zit dus met zijn stallen 'om de hoek'. We hebben Willem gebeld of hij wellicht interesse had om Highway uit te brengen en hij zag het wel zitten. De bijna achtjarige Highway is nog relatief jong en wij zien hem graag ontwikkelen naar een hoger niveau. Daarnaast blijft hij mooi in de buurt voor de dekdienst", vertelt Nijhof Jr. 

"Highway werd altijd gereden door Zoï Snels, die echt een fantastische job met hem heeft gedaan. Nu Zoï zijn eigen weg is ingeslagen was het voor ons het moment om te kijken of dit paard misschien een level hoger zou kunnen. Het is een heel goed paard en Willem is een zeer goede vijfster ruiter. Ik hoop dat hij er veel successen mee krijgt en wens hem heel veel succes toe. Ze krijgen de kans om samen succesvol te worden", vult Mostert aan. 

Vandaag startte Greve met Highway M TN op CSI Ommen. Het tweetal kwam in de tweede ronde van de 1m30 rubriek direct foutloos rond.