In het zadel van Iris (Cicero Z Van Paemel) werkte van Es de tweede fase van het 1m20 hoge parcours in de kortste tijd foutloos af, met een voorsprong van iets meer dan een halve seconde. Marie Reygaerts rekende op Gazelle Z (Griseldi, F. Schepens) om de tweede plaats te veroveren. Op drie stond Jonas Saey in combinatie met Prince-B van het Rezenhof, een nakomeling van Dieu Merci van T&L gefokt door Tony Thys. 

Lynn Lemaire stuurde Melody van't Bosveld (Edjaz van't Merelsnest) naar de vierde plaats voor Anouk Devos en de 7-jarige Amberlina vt Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof). Voor Lemaire was er ook de zesde plaats met de Le Blue Diamond van't Ruytershof-zoon, Robbe van't Bosveld. 

De 1m10 finale werd eveneens gedomineerd door van Es. Op de rug van Naughty Girl of Two Notes Z (Numero Uno) haalde hij de overwinning binnen. Maar daar hield de 16-jarige ruiter het niet bij. Met Impuls vd Heffinck (Cooper vd Heffinck) voegde hij ook het zilver toe aan z'n palmares en op vier zagen we hem terug met Gavaronne vh Nederhof (Darco). Op vijf volgde broer Karsten van Es op de 9-jarige Pepita di Cantero (Kafka vd Heffinck). 

Op de derde plaats nam Joule Strobbe plaats met Senorita d'Axey & DB (Nadal Hero DB). 

Resultaten