Thian van Hoydonck rekende in het 1m20 hoge parcours op Ritual van het Merrethof en bracht de 7-jarige dochter van Kapitein uit de fokkerij van Ben Van Den Plas vlekkeloos naar de finish. Een voorsprong van ruim drie seconden hield Marit Nickmans met Castelano Z (Castelan II) op de tweede plaats. William Schuppen vervolledigde de top drie in het zadel van de Inshallah de Muze-zoon, Pacini. 

Op vier zagen we Rouin Souvereyns met de 6-jarige Amulet J.a. Z (Aganix du Seigneur Z) gevolgd door Jasper Doucé en Oline (Thunder vd Zuuthoeve). 

Gregory Vos zegevierde met Ramira van de Dornehoeve in de 1m15 rubriek. De 7-jarige BWP-merrie is een dochter van Andiamo. Katia Wauters zat hen op de hielen en werd met Idalgo Chavannais (Hunter's Scendro) tweede. Edwin Franco dook als derde ook onder de 27 seconden op de 7-jarige Elvinia CL Z, een dochter van Elvis ter Putte gefokt bij Alexander Liefsoens. 

Ruitersclub Bilzen wint Interclub Kleine Toer

Als enige behield Ruitersclub Bilzen de nulscore in de Interclub, met onder andere een dubbel foutloos resultaat van zowel Hannah Motmans en Noa van De voorde. Het team bestond verder uit Fedra Cayers en Chalonna Dehertogh. 

Bosscherhof Zutendaal 1 greep het zilver voor RSC Liefsoens - Legitahof 2. 

Resultaten