Merel van Assche schreef op vrijdagavond de 1m25 hoofdrubriek op naam in het zadel van G-Hera Z. Met de dochter van Griseldi bleef ze voor op Sven van Dijck, die aan de start kwam met de 8-jarige Haya van de Blokvenhoeve Z (Hampshire VDL). Jan Caers werd op de rug van de 7-jarige Rebel Rose Cavaro (Toulon) derde maar nam ook de vierde plaats voor zijn rekening met de 7-jarige Ramses van het Napoleonhof (Caressini). De top vijf werd besloten door nog een nakomeling van Toulon, de 7-jarige Ratina vd Smidshoeve, onder het zadel van Ilse Schrauwen. 

Jonas van Dijck, nationaal kampioen bij de LRV, zegevierde met Vedette Z (Vagabond de La Pomme) over 1m15. Met bijna twee seconden verschil hielden zij Eddy Bols met La Corofina Z (Lavillon) op twee. Merel van Assche stuurde La Pandora van het Cyrushof Z (Lizarazu) naar drie. 

Lore Sips volgde een dag later bovenaan het podium van de 1m15 rubriek met de 7-jarige Quibus v Renthoeve-In De Bus Z (Quaprice du Bois Margot), een fokproduct van Bart en Dennis Sips - Van Tilburg. Ben Verstappen werd tweede met de Golden Boy nakomeling Quo Vadis van de Brouwershoeve. Op drie volgde Roos Notelé met Katana (Bufero van het Panishof). 

In de 1m25 Troosting van het Kampioenschap greep de Nederlandse Lucille Billet de overwinning met Ciolga (Indoctro). Judy Rombouts zorgde voor het beste resultaat op eigen bodem met een tweede plaats voor Miss Castanoo (Nabab de Reve). Sander Kenis besloot het podium in het zadel van Syd van het Germelaerveld (Untouchable). 

Resultaten