Met de 7-jarige La La Land d'Arville, een dochter van Herald, reed de Liedekerke naar de overwinning nadat ze dankzij een sterke dressuurproef op kop gingen van het klassement. Deze La La Land is niemand minder dan de halfzus van Kiarado d'Arville, die Belgisch Kampioen werd als zowel 6- als 7-jarige. Het zilver werd omgehangen bij Wouter De Cleene, die de Vigo d'Arsouilles dochter Ragdoll de Tamise onder het zadel had waarmee hij vorig jaar het brons behaalde bij de 6-jarigen. Camille Lehmann ging met Chac Milton (Exelero 2) naar huis met het brons. 

Bij de 6-jarigen was het Jungle Drum 3 (Jaguar Mail) die de Liederkerke de overwinning bezorgde, net op dezelfde manier als La La Land door na het dressuuronderdeel te winnen. Voor Valentin Gabriel en I Love You'Jac (Quansas des Ivernons) werd het zilver overhandigd, Kristien Both en Wicklo's Imp (Dilshaan) waren goed voor brons.

In de korte driester greep Lara de Liedekerke naast de overwinning na de cross met Kiarado d'Arville (Diarado), nadat ze aan de leiding stonden na de jumping. Fransman Thomas Carlille sprong boven het Belgisch duo met Darmagnac de Beliard. 

In de korte tweester was Arthur Dehoorne de Belgische afgevaardigde op het podium met een tweede plaats voor Dalton de La Vie Z (Diamant de Semilly).

Alle resultaten