Bij de 6-jarigen was het Marth Vanrusselt die de overwinning binnenhaalde op de Brunetti 6-zoon Billy Bellini Z, een fokproduct van Chris Gijsemans. De enige andere foutloze combinatie was Kevin Vermeulen met Torento vh Dingenshof Z (Tornedo FCS). Kim Bluemink kreeg met de door Johanna Lacoste gefokte Candillo Z-nakomeling Castillo LZ Z een tijdsfout aangerekend en werd zo derde. Voor Janick Symons en Sambucca AEG, een dochter van Emerald uit de stallen van Stal Aegten, bleven de balken ook in de lepels liggen maar gooide de tijd roet in het eten, wat resulteerde in een vierde plaats. 

Lennert Korsten had de beste 5-jarige onder het zadel en stuurde met anderhalve seconde verschil de Emerald van't Ruytershof-merrie Theuwi van het Distelhof (F: Ine Theuwissen) naar één. Phaedra Eleutheriadis kwam met de door Martien Kapteyns gefokte Daedalus Z (Darius) op twee te staan. De derde plek werd ingevuld door Julie Strauven en Narcotique N Z, een Nixon van't Meulenhof dochter uit de fokkerij van Wout en Guido Neven. 

Vanrusselt had ook bij de 4-jarigen een startplek gereserveerd en werd met Eleonore Z (Emerald van't Ruytershof, F: Félina Santermans) tweede. Enkel Brecht Goossens was met I'm So Good Z (I'm Special de Muze) iets beter om de ideale tijd te benaderen en won. Gerrit Baeten kwam op drie te staan met de Pegase van't Ruytershof-zoon Upwind van Tenhaegendoorn (F: Elly Baeten-Hulsmans).

Resultaten