Op de 7-jarige Ransiki van de Elshoeve, een dochter van Bamako de Muze uit de stallen van zijn vader Luc van Meervenne, legde Dries het 1m20 hoge parcours in de kortste tijd foutloos af. Muriel Dens had hiervoor een seconde meer nodig op de rug van Hattrick (Diamant de Semilly) en werd tweede. Gunther de Zutter vervolledigde de top drie met Boy Tommy vd Hertenrode Z, een Bonaparte Z nakomeling gefokt door Nico Symons. 

Simon DeRuyter stuurde Liandor van het Westhof naar vier voor Eliane de Beule en Girlybet R (Querlybet Hero, F: Gerry Stuer) op vijf. 

Daisy Polspoel werd in de 1m10 rubriek met Chaconne (Clearway) van de overwinning gehouden door Fahd Masbah en Colletto Star Cabry (Red Star) met slechts twintig honderdsten van een seconde verschil. Op drie zagen we Dylano Derudder met de Chellsini Z-zoon, Ciwanis Z.

Bij de pony's had Carolle Bael het voor het zeggen met een foutloze rit voor Quality van't Achterhof (Principal Dream VD Deltahoeve). Britt Roels bracht Berktzicht Sharoma (Oosterbroek Francois) foutloos naar twee. Op drie stond Faith Meyskens met de 6-jarige Belle-Fleur (Pablo).

Resultaten