Cedric de Maertelaere stuurde de sBs merrie Jade Ssb (Caspar) naar de tweede plaats. Eric Schelstraete zag nog een Caspar-dochter uit zijn stal binnen de top vijf met een vierde plaats voor Libelle Ssb onder Lauris Vandenbon. De derde plaats was voor Lars de Roo en Incroyable de Vivre (Carrico), een ruin uit de fokkerij van Chantal De Meersman.

Niels Andries nam zowel plaats vijf als zes voor zijn rekening met respectievelijk Something Special van't Grouwenhof (Emerald van't Ruytershof) en Sensation van't Grouwenhof (Di Cantero van Ter Hulst Z), beide een 6-jarige fokproduct van de ruiter zelf. 

Een proef eerder kwam Shirley Maes als winnaar uit de bus met Napa Valley (Nintender). Het 1m10 hoge parcours leverde een tweede plaats op voor Jonas Saey en Phoenix van het Driepuntenland (Bisquet Balou vd Mispelaere). Hans van Den Bossche besloot met Maybe Forever van het Keyserbos (Mylord Carthago) op drie. 

Carolle Bael zegevierde bij de pony's met winst voor Quality van 't Achterhof (Principal Dream vd Deltahoeve) in de 1m hoofdrubriek. Josephine de Brabander werd met een halve seconde verschil tweede op Medina van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve). Emiel de Muynck besloot het podium op Vivi Carpe Diem (Machno Carwyn). 

Resultaten