Nocciolina Het 1m20 hoge parcours voor de 6-jarigen werd ook door Shoorendran Nageswaran foutloos afgewerkt in het zadel van de KWPN merrie (Van Gogh), die de overwinning mee naar huis nam. Mark Finnerty stuurde Nacho Libre (Diamant de Semilly) naar drie. 

De beste 5-jarige zagen we onder het zadel bij Bart Anthonissen. Samen met Gerd Wauters fokte Anthonissen de Zirocco Blue nakomeling Top Gun Castanoo, waarmee hij vierde werd. De top vijf werd besloten door Dimitri Natsis en de Zangersheide merrie Corentha vh Peggershof Z (Copycat Z). 

Dimitri Taeijmans wist twee plaatsen binnen de top tien te reserveren. Op zes zagen we hem terug met de Cape Coral Rbf Z dochter, Nova-Ley T, met Sancerre Aeg (Cicero Z) werd hij negende. 

Bertrand Genin volgde in Haep's voetsporen en werd op de 8-jarige Qwibus van het Maxenhof (Hidalgo) twee. Op vier volgde de BWP merrie (QuiRomance van de Padenborre dam de Revel) met Kaya Ehning. Tristan Guisson sprong op zijn beurt naar acht met de Zangersheide hengst Chicago van het Moleneind (Chippendale Z).

Resultaten