In het zadel van de 8-jarige Qalista DN, een dochter van Emerald van't Ruytershof uit de fokkerij van Wim De Nul, werd Jeroen van De Vijver tweede. Jan van Dyck had eveneens een nakomeling van Emerald bij en stuurde Eternity naar de vijfde plaats. Iets hoger wist hij ook op drie te landen met Mystic River (Der Senaat 111). Voor Laurent Nuyens en Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) werd een foutloze omloop en de vierde plaats genoteerd. 

Nuyens was op zijn beurt de winnaar van de 1m15 rubriek in het zadel van In the Mood van het Wimpelhof (Winningmood van de Arenberg). Met Gominka L (Numero Uno) werd Eyleen Smets tweede, voor Karsten van Es op Pepita di Cantero (Kafka vd Heffinck).

Rik Nauta en Kia Maria vd Potaarde zegevieren op vrijdag

Op vrijdag schreef Rik Nauta de 1m25 hoofdrubriek op naam met de Numero Uno dochter Kia Maria vd Potaarde van fokker Stefaan De Vos. Met ruim een seconde voorsprong hield het duo Nico van Der Plaetsen met My Secret of Usie (Emerald van't Ruytershof) achter zich. Evi Peeters besloot de top drie met eveneens een Emerald-nakomeling, Nirvana van het Heikanthof. 

Resultaten