De springcompetitie zal doorgaan op het prachtige strand van de gemeente Middelkerke, vlakbij het recent geopende casino ’t Silt. De springwedstrijd zal doorgaan op het natuurlijke strandzand gedurende laagtij; dan is het zand vast en ideaal voor de paarden als ondergrond.

Op zaterdag zijn er de proeven 110 cm – 120 cm – 130 cm en op zondag 80 cm – 90 cm – 100 cm. Voor de geklasseerde combinaties zijn er een overvloed aan naturaprijzen voorzien dankzij onze fantastische sponsors! De inschrijvingen voor de wedstrijd openen op maandag 2 september om 19.00 uur via Equibel. Let wel, de startplaatsen zijn gelimiteerd vanwege de zee-getijden.

Naast de spannende wedstrijden treft u standhouders en foodtrucks op de dijk. Tijdens en na de wedstrijd kunt u vertoeven in onze eigen strandbar met zicht op zee en de wedstrijdpiste. Op de middag voorziet onze traiteur een heerlijke barbecue met aansluitend een beach-party met live-band / DJ. De barbecue dient op voorhand gereserveerd te worden, tevens zijn er ook VIP-tafels beschikbaar. U kan deze aankopen op de website via de shop.

Voor de kids zijn er allerlei leuke activiteiten voorzien, zoals ponyritjes, mini-hindernissenparcours en een springkasteel!

Het event is openbaar en gratis toegankelijk voor iedereen. Mis dit unieke event niet en kom samen met je vrienden en familie genieten van een onvergetelijke dag aan zee!

Beach Jumping Middelkerke

21-22 september 2024

Zeedijk 297, Middelkerke

info@beachjumping.be

www.beachjumping.be

Organisator: Anouch Danneels