Franco kon rekenen op de 7-jarige Elvinica CL Z, een dochter van Elvis ter Putte uit de fokkerij van Alexander Liefsoens. Voor Tony Gerits en de door Ingrid Van Gysel gefokte Mademoiselle Thucar (Thunder Vd Zuuthoeve) bleven de de balken in de lepels liggen maar speelde de tijd in hun nadeel, wat de tweede plaats opleverde. Peter Thomas besloot zijn kampioenschap met een derde plaats voor de 7-jarige Elonka van de Gorten (Kurly van de Gorten) van fokker Leon Thomas.

Lien Eeckelaers sprong met Hannelore (Primar) naar de vierde plaats gevolgd door Sylke Fransis en Hotshot van de Vlierbeek Z die de top vijf besloten. 

Birthe Goossens schrijft de Grote Prijs op naam

Op zaterdagavond trok Birthe Goossens aan het langste eind in het zadel van Stago Cc Z. Met de Stakkato zoon uit de fokkerij van Tiny Custers liet Goossens het hout onaangeroerd van het 1m30 hoge parcours. In een barrage met vijf wist ook Kyle Cuypers vlekkeloos te finishen met de 8-jarige Quadro van t Buxushof (Elvis ter Putte) van fokkers Kelly en Johan De Vuyst - Cuypers. Luc Peeters besloot de top drie met Elmo Z (Emerald).

Voor Kim Nullens bleef de nulscore op het bord staan met de Zirocco Blue dochter Nashville van het Schaeck wat de vierde plaats opleverde. William Schuppen en Pacini (Inshallah de Muze) besloten op vijf. 

Kaat Pluymers domineert op 1m20 hoogte

Op zaterdagmiddag was het Kaat Pluymers die het podium bezette. De overwinning liet de amazone optekenen op de Cadence van t Gelutt Z dochter Cheyenne vd Berkenen Z. Met bijna vijf seconden verschil achtervolgde ze zichzelf op twee met de 7-jarige Gentle van de Berkenen Z (Golden Boy du Val Du Geer). Beide paarden zijn een fokproduct van Fons Rodiers. Schalini Deroo werd op de door Martine Deroo gefokte Sweet as Sugar Mi Amor (H&M Chilli Willi) op drie te staan. 

Jorne Jans was een dag eerder al goed voor winst op 1m20 hoogte met Liberty (Game-Boy D). Kyle Cuypers was de tweede en enige andere foutloze combinatie met de 6-jarige Plot Blue nakomeling uit eigen fokkerij, Pleasure van 't Buxushof Z. Jorne Schroyen bracht Otis S (Toulon) naar drie. 

Resultaten