De snelste ronde zagen we van Marie Reygaerts en Gazelle Z. Met de Griseldi dochter was Reygaerts bijna drie seconde sneller dan Devos maar een balk in het zand liet hen genoegen nemen met de derde plaats. Valerie Blommaert en de 8-jarige In Style HST (Stakkato Gold) bleven foutloos en namen de tweede plaats voor hun rekening. Gunther de Zutter en Titanne vd Rottery Z, een 9-jarige dochter van Thunder vd Zuuthoeve uit de fokkerij van Eddy Geenens, waren de laatste combinatie in de barrage en werden vierde. 

Op een hoogte van 1m10 zegevierde Anky Vanderpoorten in het zadel van de BWP merrie Melora van het Kritrahof (Triomphe de Riverland). In deze Tabel C werd Kato Wijndale met Herbie tweede voor Ann Verdoodt en Kubi Carendo (Breemeersen Crescendo), een ruin uit eigen fokkerij. Devos kwam hier haar visitekaartje al afgeven met twee nakomelingen van Aimar van het Polderhof. Op vier kwam Annaluna van't Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof), op vijf Amberlina vt Leeuwerikenhof Z. 

Op zondag nam Kimi Defoer de hoofdwinst mee naar huis en stuurde de 8-jarige Jolie Dame Sk Stables (Jos van d'Abdijhoeve) foutloos het 1m10 hoge parcours door. Henri Roos werd op Hot Spot Db (For Pleasure) tweede voor Olivier Herman en Ovian van de Duinbosschen (Kordon VDL). 

Alle resultaten