Op zaterdag vormde het 1m10 hoge parcours de grootste uitdaging voor de aanwezige combinaties. Anouk de Proft rekende op Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel) om zonder fouten af te werken en liet daarbij de snelste tijd noteren. Enkel Soetkin van Dessel en de 5-jarige Tahiti van't Bosveld (Nixon van't Meulenhof) bleven verder nog van het hout af en werden tweede. Anouk de Proft had nog een tweede troef bij de hand en kwam ook met Superdry Dp in de barrage aan de start. Met dit fokproduct van Vigo d'Arsouilles uit eigen stallen werd de Proft ook nog eens derde. 

Wies Peeters viel met Maestro (Quinn vd Heffinck) nipt buiten de prijzen met zijn vierde plaats in de barrage. Maaike de Bondt en Orval van O.L.V. Hove (Iron Man vd Padenborre) besloten de top vijf. 

De Proft liet zich ook opmerken op 1m hoogte met een paard uit eigen fokkerij en werd op River Dance DP (By Ceira d'Ick) tweede. Hier moest ze Jessica de Knop in het zadel van de Edjaz van't Merelnest dochter Oki Doki van de Kat voor zich dulden. An Machtelinckx stuurde de 7-jarige Ruby Rose van de Vlaamse Staak (Vannan) naar drie. 

Chayenne Creveau en Upgrade's Son op één in Zellik

In Zellik vormde de 1m de hoofdrubriek, met winst voor Chayenne Creveau. Zij bleef in het zadel van Upgrade's Son (Upgrade) exact vijf seconden voor op Gert Geeroms en Sirius AC/WB, een 6-jarige zoon van Chaiton F Z. Derde en laatste combinatie in de barrage was Emma Muyldermans met Me 2 By Cavalor (Elvis ter Putte). 

Lio de Raedemaeker reed in de 1m hoofdrubriek voor pony's tegen zichzelf en won met Copper Glow (Copper Field). Op Mabeline's Elana (Orchid's Highland Surprice) liet zij de tweede plaats noteren. Lisa Mesotten en Flash Harry werden derde.

Resultaten Asbeek
Resultaten Zellik