Lambrecht was op donderdagochtend de beste Belg in de rubriek voor 7- en 8-jarige paarden. Daar had hij de 7-jarige S&L Iceman (Quibery) onder het zadel, een fokproduct van Timm Peters. Het duo liet na een foutloze rit de derde plaats noteren. Marthe Heudens stuurde Riviera van het Dennehof (Chatman, F: De Muynck - Van Dyck) naar de zesde plaats gevolgd door Christophe Vanderhasselt en de door Elke Luyten gefokte Axxess Pur Z (Aktion Pur Z). 

Vervolgens vond Lambrecht opnieuw zijn weg naar het podium, dit keer in de driesterren competitie. Op de rug van Nacco Blue Dnl (Chacco-Blue) werd hij in het 1m45 hoge parcours van de Big Tour tweede. Binnen de top tien zagen we Virginie Thonon met de sBs-hengst Dayton Sitte (Ogano Sitte) terug op zeven. 

Wat eerder besloot de CSI3* 1m35 rubriek, waar Michael Vreys de Brabançonne liet weerklinken. Met de 8-jarige Heideroosje van Plockroy Z (Heidelberg van het Lindehof) bleef hij zijn plaatselijke collega's voor. Daarnaast werd hij ook vierde met Estrella van Plockroy Z (Excellent vd Zuuthoeve). 

De tweede plaats ging naar Yenthe Schrijvers met de 9-jarige Kiara (Kannan) terwijl Andres Vereecke op het brons volgde met de Winningmood-merrie In The Mood. 

Resultaten