Geurts zadelde voor de Silver 1m35 rubriek de 9-jarige Pittman V/H Lilleveld en bracht de Diamant de Semilly-zoon naar de tweede plaats. Voor hen kwam Michael Zwingmann, hij had de 9-jarige Ikadella (Cascadello) onder het zadel. De door Philippe Bormans gefokte Air Nut de Bo Z (Air Jordan Alpha Z) volgde met Joffrey Buard op de derde plek. 

Mathieu Guery viel op de rug van Time-Breaker S Z (Toulon) net buiten het podium en werd met het fokproduct van P. Sleutels vierde. 

De BWP'er Quando van den Heuvel, een 8-jarige zoon van Kannan uit de fokkerij van Romain Dams, werd zevende onder Mariano Martinez Bastida.

Gisteren kon Jack Ansems de overwinning van de Youngster Tour binnenhalen met de 7-jarige Ragnar van't Zaveleinde, een zoon van Quickly de Kreisker uit de fokkerij van Marc Colman. Op de BWP-ruin behaalde Ansems vandaag de derde plaats want het was de door Aimee Van Gerwen gefokte Celine Z, een Zangerhseide merrie van Cicero Z van Paemel, die hem de overwinning opleverde. De tweede plaats had eveneens een Nederlands tintje dankzij de KWPN'er Mr. Herman, een nakomeling van Hermantico uit de stallen van Van Der Hoorn. 

Op zes landde de door Rony This gefokte BWP'er Sky is the Limit (Stakkato Gold) onder Alberto Marquez Galobardes. Bart Jay Jr Vandecasteele besloot de top tien in het zadel van de sBs-merrie Lowtaxe du Seigneur (Hortaxe du Seigneur). 

De Gold Tour had een overwinning voor de Zangersheide-merrie Kokonut van de Nethe Z (Kasanova de La Pomme) met Angela Thompson. In deze 1m30 rubriek kwam de Zangersheide hengst Daylight vh Maressahof Z (Diamant de Semilly) met Yannick Jorand op drie te staan. 

Mathieu Guery loodste Best Friend Hero Z (Boyfriend du Seigneur, F. Luc Henry) naar de zesde plek. Op elf volgden Virginie Thonon en Gibbs Un Prince (Number One d'Iso*Un Prince). 

Resultaten