Samen met de zoon van Aganix du Seigneur bleef Hadley ruim één seconde voor op de Nederlandse amazone, Kessy van Berlo en haar eigen gefokte, AES-ruin, Netflix (Spiros Z). Het paar werd opgevolgd door Steven Vermeir, die tweemaal in de prijzen sprong in deze openingsrubriek.

Vermeir loodste Kristof Wellekens' gefokte, Crazy Music Royal Z(Clarimo ASK) foutloos naar de derde plaats. Het paar bleef nipt voor op landgenoot Anthony Wellens en de vijfjarige BWP-merrie, Selektra van 't Heyveld (Nixon van 't Meulenhof).

Vermeir sprong met zijn eigen zoon van Ducati van Schuttershof, Stb Silvio van de Koekelberg ook foutloos naar de zevende plaats.

Vermeir behaalt de overwinning met Ramos vd Molendreef voor... Vermeir

Bij de 7- en 8-jarige paarden deed Steven Vermeir er nog een schepje bovenop en stuurde de Mylord Carthago-zoon Ramos vd Molendreef naar de overwinning. De 7-jarige ruin is een fokproduct van Annelore-Charlotte Roegiers. Het brons werd omgehangen bij Wilm Vermeir, hij had de 8-jarige Golden Nice Denfer (Diamant de Semilly) onder het zadel. 

Op vijf zagen we de door Nicole Bouilliart gefokte sBs-merrie Kastafiore DB (Casallco) onder Graham Grant terug. Op zes volgde Anthony Wellens op de rug van Reaninn van't Heyveld (Windows vh Costersveld) en acht was voor Maxine Gaelens met Royal van't Hooghemelrijk, een BWP-hengst van Tangelo vd Zuuthoeve uit de fokkerij van Paul Hanssens. 

uitslag