Klasse Zwaar

De vijf combinaties die zich voor de barrage over 1.30m hoogte wisten te plaatsen, slaagden er ook daar allemaal opnieuw in om zonder springfouten te eindigen. Zo werden de medailles verdeeld aan de drie snelste kandidaten, waarbij Amber Goethals op Kosmic Black Ice vd Bicxtale de kroon spande met een tijd van 33.63 seconden. Een kleine drie seconden trager eindigde Stef Robberecht in het zadel van Duro van Hof Ter Naillen (Nabab de Reve) als tweede, voor Bart Temmerman die met Oriana vd Oudeveldhoeve (Thunder vd Zuuthoeve) de chrono op 37.25 seconden liet stoppen.

Klasse Midden

In de klasse midden konden maar liefst vijftien combinaties doorstoten tot de tweede fase. Daar was het Thomas De Cock die de Toulon dochter, Jolie Van 'T Hof te Ruyte, in een foutloze 32.65 seconden naar de overwinning stuurde. Janne Caals wist met Leffe Van De Zandloper (Houston) als tweede een ruime drie seconden later de tijd te stoppen. Met een verschil van nog geen seconde ging de laatste podiumplaats naar Kiano Teirbrood en Best Mix It's Me (Bamako De Muze).

Klasse Licht

Het goud in de klasse Licht werd door Jens Maes in het zadel van Nikita Van 'T Hagenhof (Clapton VDL) in de wacht gesleept. Ruim 24 combinaties mochten de tweede fase aanvatten, waar Maes voor de snelste foutloze tijd sprong in 30.39 seconden. Marthe Desomviele plaatste zich op Geneve De Muze (Vigo d'Arsouilles) met een verschil van twee en een halve seconde als tweede, gevolgd door Daan Werbrouck en Landor-R (Echo Van 'T Spieveld) die een chrono van 34.40 seconden achter hun naam lieten noteren.

Vind alle resultaten hier.