Stephan Conter is klaar voor zijn Stephex Masters

Stephan Conter is klaar voor zijn Stephex Masters
Vandaag staat omstreeks 17 uur de eerste editie van de Stephex Masters op het domein van Stephex Stables in Wolvertem op het programma. Stephan Conter en zijn team verwelkomen ruiters binnen de 2 en 3 ster competitie en ook de Young Horses. In vergelijking met vele andere concours zijn de rubrieken voor Young Horses niet voor 6- en 7-jarige paarden, maar voor 7- en 8-jarigen.

Er staan vandaag twee proeven op 2 ster niveau op het programma, 1m10 en 1m20. Naast jumping op een hoog niveau wordt er ook aan de ambiance gedacht. Zo zal er vrijdagavond vanaf 23 uur een optreden zijn van Soul Brothers en op zaterdagavond (23u30) komt de 'Nachtegaal van de Kempen', Nathalia optreden.

Klik hier voor het volledige programma.

Voor een 3 sterren concours kan de organisatie rekenen op een topdeelnemersveld. De hoogst genoteerde ruiter op de FEI ranking is Stephex Stables ruiter Daniel Deusser (9). Andere ruiters uit de top 20 zijn Kent Farrington, Steve Guerdat, Maikel van der Vleuten & Luciana Diniz. Andere toppers zijn Christian Ahlmann, Simon Delestre, Michael Whitaker, Harrie Smolders, Sergio Alvarez Moya, Cassio Rivetti, Doda de Miranda, Denis Lynch en vele andere.

Uit eigen land komen uiteraard onze WEG-team ruiters Gregory Wathelet, Pieter Devos, Jos Lansink, Olivier Philippaerts en Jos Verlooy aan de start.

Klik hier voor alle deelnemende ruiters.

De toegang tijdens dit evenement is volledig gratis en kan via deze link bekeken worden.