Kalender Jumping 2015: De laatste nieuwe versie ...

Kalender Jumping 2015: De laatste nieuwe  versie ...

De Jumpingkalender 2015 die op 13 oktober door de Nationale commissie Jumping werd opgesteld en goedgekeurd, en op 15 oktober voor een eerste keer werd gepubliceerd, werd ondertussen aangevuld met de 2* wedstrijden en goedgekeurd op de vergadering van de springcommissie van 12 november.


Ook de veteranen vinden nu hun BK en enkele internationale veteranenwedstrijden terug op deze aangepaste kalender  terwijl VLP de data voor de Silver wedstrijden bekend maakt.


Ook de jeugdwedstrijden zijn nu allen toegekend met uiteraard veel aandacht voor de vernieuwde werking van De Gouden Laars.


U vindt dan ook de aangepaste versie in bijlage.


Het belooft alleszins een bijzonder druk jaar te worden in 2015 met in totaal maar liefst 108 wedstrijden.


·         55 internationale wedstrijden


·         13 Gold wedstrijden


·         8 wedstrijden met de verschillende kampioenschappen en bekers


·         9 cyclus wedstrijden voor jonge paarden


·         11 nationale wedstrijden voor de jeugd (pony’s en jeugd) in het kader van het ponycriterium en De Gouden Laars, met inbegrip van de finale


·         13 silver wedstrijden in Vlaanderen (waarvan 5 net voor een Vlaamse cycluswedstrijd).


Dit vertaalt zich nu al in een totaal van 355 wedstrijddagen.


De communautaire LEWB wedstrijden zullen op een later tijdstip toegevoegd worden, wij houden u hiervan zeker op de hoogte.


De nationale springcommissie heeft ook nog enkele zaken in petto, want zo wordt er later dit jaar nog een evaluatievergadering aangaande de cyclus gepland en zal ook daar nog verder aan gesleuteld worden om nog verder te verbeteren.


Klik hier voor de nieuwe kalender.