Reed Kessler koopt opnieuw een paard in België

Reed Kessler koopt opnieuw een paard in België
De Amerikaanse amazone Reed Kessler is de laatste jaren enorm succesvol met Belgische paarden op het hoogste niveau. In 2012 maakte zij deel uit van de Amerikaanse equipe op de Olympische Spelen van Londen. Daar behaalde zij met de BWP'er Cylana een 6e plaats met het team en individueel eindigde het duo op de 43ste plaats.

Naast Cylana wist zij ook al verschillende internationale rubrieken te winnen met de sBs'er Soraya de L'Obstination. Eind vorig jaar kocht de 21-jarige amazone in België nog de 10-jarige Charity 33 van Judy Ann Melchior.
Haar nieuwste troef vond Kessler opnieuw in België, dit keer bij Catherine Van Roosbroeck.

De dochter van Maurice is aan een top seizoen bezig. Zo maakte zij de voorbije maanden deel uit van de Belgische equipe op de landenwedstrijden van Odense, Rotterdam, Sopot en Mannheim. Naast Calumet en Gautcha da Quinta kon Van Roosbroeck ook steeds rekenen op de 8-jarige Holsteiner merrie Zanta Fee van 't Hofterrijckel (v. Carinjo) van Garry Gorus uit Appels bij Dendermonde.
Gorus heeft de merrie nu verkocht aan Reed Kessler. Van Roosbroeck had sinds eind vorig jaar Zanta Fee ter beschikking gekregen nadat Virginie Thonon haar succesvol bij de jonge paarden had uitgebracht. Beide amazones wisten met haar verschillende overwinningen te behalen.