Gancia de Muze en Hanna vd Broekkant naar Kristof Cleeren

Gancia de Muze en Hanna vd Broekkant naar Kristof Cleeren
De voorbije jaren verhandelde voormalig Belgisch kampioen Kristof Cleeren heel wat paarden. De handel ging op dat moment voor op het sportieve. Maar Cleeren ziet daar voor 2015 verandering in komen.
Hij heeft twee nieuwe beloftevolle paarden ter beschikking gekregen. Zo komen Gancia de Muze (Wilm Vermeir) en Hanna vd Broekkant (Dirk Demeersman) naar zijn stallen.

De 8-jarige Gancia de Muze (v. Malito de Reves) behaalde vorig jaar met Wilm drie internationale overwinningen in rubrieken voor 7-jarige paarden. Zij werden vorig jaar op het WK in Lanaken nog 3e in de tweede kwalificatieproef. Dit jaar stond de merrie op rust, maar zij wordt nu opnieuw klaar gestoomd om weldra opnieuw in de ring te verschijnen.
Hanna vd Broekkant (v. Cumano) werd begin vorig jaar op de Horse Auction Belgium (foto boven) in Bocholt geveild voor 44.000 euro. Zij was daarmee de veilingtopper. Dirk Demeersman reed deze 7-jarige merrie tot 1m40 niveau en wist zich verschillende keren te klasseren.

Gancia zal door Kristof Cleeren zijn stalruiter Maarten Driessen worden uitgebracht. Met Hanna zal Cleeren zelf aan de start komen.

 

[caption id="attachment_78934" align="alignleft" width="300"]Gancia de Muze Gancia de Muze[/caption]

[caption id="attachment_78935" align="alignleft" width="300"]Hanna vd Broekkant Hanna vd Broekkant[/caption]