Cadjanine keert terug naar Rodrigo Pessoa

Cadjanine keert terug naar Rodrigo Pessoa
Oorspronkelijk zou de 13-jarige Citizenguard Cadjanine Z (v. Canabis Z) verkocht worden in de Hopa veiling. Maar eigenaar Alain Van Campenhoudt bracht de merrie terug naar de voormalige Olympische kampioen Rodrigo Pessoa, die nu ook mede-eigenaar is van de merrie.

Tot de editie van Jumping Mechelen in 2011 bracht Patrik Spits de merrie uit. Nadien verhuisde zij naar de stallen van Gregory Wathelet om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Londen (2012). In de zomer van 2013 nam Rodrigo Pessoa de teugels over. Maar in april van 2014 kwam er een einde aan de samenwerking tussen Van Campenhoudt en Pessoa. Hij reed op dat moment ook Citizenguard Million Dreams.

Vanaf dat moment investeerde Van Campenhoudt in de jonge Constant Van Paesschen. Verschillende paarden, waaronder Cadjanine en Million Dreams verhuisden naar Buizingen.
Van Paesschen won met Cadjanine o.a. op de GCT van Shanghai. Tussendoor verhuurde Van Campenhoudt de Canabis Z dochter nog aan een Syriër om er mee deel te nemen aan de Wereldruiterspelen in Caen.