Vijfde plaats voor Sebastien Deliener in Saint-Lô

August 13, 2017

Tijdens rubriek CSI* 1.30m wist de Belg Sebastien Deliener zich naar een vijfde plaats te rijden tussen een sterk Frans gevuld deelnemersveld. Met Celestin de Saint Aubin reed hij in een omloop rechtstreeks op tijd naar een tijd van 61.39 seconden.

De overwinning ging naar de Franse Melissa Dupeu met Topaze De Forgerie, met een tijd van 58.66 seconden wist zij als enige combinatie foutloos onder de 60 seconden te finishen. Ook plaats twee en drie waren voor Frankrijk. Het waren Arnaud Lepetit ( Toscane Au Heup ) op 2 en Clement Fortin ( Olliver Pierreville) op 3 die voor een volledig Frans podium zorgden.

Ook landgenoten Marie Bricout en Daniel Dormaels klasseerden zich in de top 8. Marie met onder het zadel Un Prince De Gree finishte in 62.88 seconden, goed voor een zevende plaats. Daniel en Uzel De Moreton sloten de top acht af in 63.40 seconden.

In de rubriek CSI3* 1.45m was Constant van Paesschen de enige Belgische ruiter die aan de start kwam, dit met Compadre van de Helle (Casall). Deze combinatie legde een zeer snelle omloop af maar 1 fout hield hen van de overwinning. Als snelste vierpunter moesten ze zich tevreden stellen met een 13e plaats. De overwinning in deze rubriek ging naar de Fransman Mathieu Billot met Radja Des Fontaines ( Hurlevent de Breka).

Klik Hier voor de resultaten