Yves Vanderhasselt naar overwinning bij 6-jarige op CSI Bonheiden

Yves Vanderhasselt naar overwinning bij 6-jarige op CSI Bonheiden


Yves Vanderhasselt heeft vanochtend de 6-jarige springrubriek gewonnen op het CSI in Bonheiden  Met Lelielounka STW (Emerald x Toulon) was hij de snelste over het twee fasen parcours en bleef daarbij Arnoud Doem voor.

Met de merrie uit de fokkerij van Cedric Morre klokte Vanderhasselt 29:73 seconden. Doem en de schimmel Fait un Reve de Hurtebise volgden met een rit van 30:62 seconden op de tweede plaats. Doem had nog een tweede ijzer in het vuur met Finally du Moulin a Papier, daarmee eindigde de ruiter op de derde plaats.

De top 5 werd compleet gemaakt door David Malfait met Louis Z  (v. Levisto Z)op plaats vier Britse amazone Kyra Vanstone met Airo 55 (v. Balloon) die vijfde werd.

Bij de  5-jarige springpaarden werd het wel een Britse overwinning. Daar sprong John Steels met Highhope DD naar de eerste plaats. Jelle Limbourg eindigde met zijn tweede paard Montego van het Sarnahof (v. Calvaro Z) net naast het podium op de vierde plaats. Maar pakte wel de tweed plek met Magic Moon Dancer (v. Uganno Sitte) voor Louise Gorus die met  Madonna Quality (v. Mylord Carthago) derde werd.