Vincent De Vlieger subliem aan zet op Stal Hulsterlo

October 10, 2017

Op zondag wist Vincent De Vlieger de concurrentie op een veilige afstand te houden tijdens de 1.25m regionale Grote Prijs op stal Hulsterlo. In het zadel van de Emir Van De Cadzand-ruin, Flying Picasso wist hij overtuigend de overwinning op zijn naam te schrijven.

Er waren slechts zes combinaties aan de start in de barrage. Twee duo’s finishten zonder het hout aan te raken in de barrage. Na een finish in 36,71 seconden bleef De Vlieger ruim zeven seconden voor op Freya Heirbaut en Elke Van de Boslandhoeve (v. Thunder Van De Zuuthoeve ). Heirbaut speelde op zeker en stopte de klok op 44,09 seconden.

Dries Van Dyck vervolledigde het podium met Eloma-M en ging zo Steven Van MEersche voor. Van Meersche bezette de vierde en vijfde plaats met respectievelijk Impalla en Galantis L.

In de 1.15m rubriek domineerde Toon Maes het podium. Maes sprong naar de overwinning met Benita. De combinatie snelde door de finish in 32,64 seconden en bleef zo Amber Steenackers met Borlando vd Heihoeve voor. Samen met Virgule De L’Isle strandde Maes eveneens op de derde stek.

In de 1.10m was het Niki Geenens die de overwinning greep. Samen met Chelsea vd Radjahoeve ging ze zichzelf vooraf met Gazelle van de Vaelenberg.

1.05m – Elisha De Vos – Kelly Ville Centaur
1.00m – Frederick Wuytack – Halloween de Tiji
0.95m – Fleur De Graaf – La Romanee – H.C.
0.90m – Aderik Vandecasteele – Guess Van T Ameldonk

Klik hier voor alle resultaten