Top resultaten voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo

Top resultaten voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo
De laatste weken is Celine Schoonbroodt-De Azevedo flink op dreef in het Portugese Vilamoura tijdens de Atlint Tour.  Vandaag weet de amazone eveneens goede resultaten neer te zetten in de rubriek voor 6-jarige paarden.

In het zadel bij de ruin Best of Duverie sprong ze met een sterke rit naar een podium plaats. Het duo kwam in de tweede fase foutloos over de eindstreep na een rit van 40.03 seconden. Met haar tweede troef de KWPN'er Granada (v. Casall) belande ze net naast het podium op de vierde plaats.

Samen met de merrie in eigendom van Stoeterij Het Maalwater bleef ze in 42.41 seconden de Nederlandse amazone en de KWPN hengst Grand Beau (v. Chello III) voor. Verhagen werd vijfde na een foutloze omloop in 42.56 seconden.

Winst in de rubriek over twee fasen was er voor de Britse top ruiter Joe Whitaker. Whitaker stuurde zijn merrie Fariry Tale in 37.37 seconden als snelste over de eindstreep.  Thuisruiter Pascal Levy en Caro claimde de tweede plaats. Hetu duo moest flink wat toegeven op Whitaker met een tijd van 38.90 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.