Thierry Goffinet opnieuw bovenaan in Den Goubergh

December 7, 2017

Thierry Goffinet heeft opnieuw een topklassering te pakken in Den Goubergh. Nadat hij eerder vandaag al tweede werd, heeft Goffinet nu in de CSI2* Medium Tour Qualifier de vijfde plaats gepakt met Aagje de Bioagrico (Corland). Met hun tijd van 62,07 seconden hadden ze slechts één seconde meer tijd nodig dan Wout-Jan van der Schans en All In One L (Colman), de combinatie op de vierde plaats.

De overwinning ging naar Leon Thijssen met de Wittinger VDL-zoon Fireball. Zij lieten de concurrentie achterwege in 56,86 seconden. Jake Saywell en Nicole Pavitt volgden op de tweede en derde plaats voor het Verenigd Koninkrijk.

De laatste proef van vandaag was de CSI2* kwalificatie voor de Grand Prix. Deze werd gewonnen door de Braziliaan André Reichmann en Eastern Uno (Numero Uno). Zij bleven met 59,21 seconden nipt voor op Filippo Lupis en Coidam (Quite Capitol), terwijl Nicole Pavitt opnieuw derde werd. Dit deed de Britse deze keer met Areeb OL (Cornet Obolensky). Claire Putters bewees zich als beste Belgische. In het zadel van Copain de Muze (Bamako de Muze) werd ze zestiende met een springfout.

Klik hier voor alle resultaten.