Thibault Philippaerts en Axel Vandoorne delen tweede plaats op Brussels Stephex Masters

Thibault Philippaerts en Axel Vandoorne delen tweede plaats op Brussels Stephex Masters
Op Belgische bodem staan dit weekend de Brussels Stephex Masters op het programma. Vanmiddag werd er gestreden in een tweesterren rubriek op een hoogte van 1.40m in een tegen de klok rubriek.

Het was hier voor Nederland Annette Wolf die de Belgische ruiters voor wist te blijven. In het zadel van haar KWPN-er Ewoud J (v. Tangelo van de Zuuthoeve) wist ze naar de overwinning te rijden in een mooie tijd van 61.93 seconden. Daarmee bleef ze voor op Thibault Philippaerts die hier met Isoline van Dorperheide (v. Winningmood van de Arenberg) naar een tijd wist te rijden van 63.67 seconden. Hij deelde deze tweede plaats met landgenoot Axel Vandoorne die hier met Baileys Louis (v. Jah S Diamant) in dezelfde tijd eveneens een mooie foutloze ronde noteerde.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor de Duitse Nicola Pohl die hier met Bibenbreaker (v. Heartbreaker) een tijd van 64.42 seconden achter haar naam schreef. Voor de Noorse Therese Søhol Henriksen die hier met Thelma La Tour Vidal (v. Ogano Sitte) de vijfde plaats op haar naam wist te schrijven met een tijd van 64.97 seconden.

Klik hier voor alle resultaten