Team Mister Blues on a mission wint selectie Darco Cup. Toulon finisht met twee teams op Jumping Mechelen

Team Mister Blues on a mission wint selectie Darco Cup. Toulon finisht met twee teams op Jumping Mechelen
Op zaterdag werd de selectie van de Darco Cup voor Jumping Mechelen afgewerkt op het Azelhof in Lier. Heel wat combinaties verschenen aan de start. Uiteindelijk haalde het team "Mister Blues on a mission" de overwinning. Nico Van der Plaetsen had zijn Ultra Blue J (v. Mister Blue) opgezadelde en vormde een team met Katrien Cools in het zadel van Dutch Miss Blue en Sarah Haelterman op de rug van Unissa du Neblon.

De drie ruiters verzekerden zich zo van een ticket voor Mechelen en brachten de hengst, Mister Blue een verdienstelijke eer aan.

Verder selecteerden ook Echo van het Neerenbosch zich. Het team vernoemde zichzelf naar de vader van de paarden. Bram Bosch (Jashar van de Heikenshoeve), Filip Laenen (Inka) en Jan Caers (Jada) vormden de teammembers en haalden de tweede plaats. In totaal klasseerden 10 teams zich voor mechelen. Deze zijn buiten Mister Blues on a mission en Echo van het Neernbosch ook: Nonstop, Kashmir van Schuttershof, I'm Blue, Dictators, Thunder vd Zuuthoeve, Team Clearway, Team Nabab en Toulon JCG.

Kortom was het Toulon die de overmacht namen met in totaal zes nakomelingen (2 teams) geselecteerd.