Steven Verwaeren en Muriel Dens houden concurrentie achter zich op Indoor Jochri

February 13, 2018

Slechts twee combinaties hielden het hout in de lepels in de barrage van de 1.25m hoofdrubriek op de Indoor Jochri. Vorige zondag hield Steven Verwaeren de concurrentie achter zich met Lavendel van T zand. Samen met de 7-jarige Deauville van T&L-nazaat klokte Verwaerenn foutloos af in 29,34 seconden en bleef zo nipt voor op Jonas Bellemans met Daiquiri Z (v. Diamant Z).

De snelste chrono kwam op naam van Victoria Godimus met Vivaldi D. De combinatie kruiste de finish in 32,13 seconden maar noteerde vier strafpunten op het bord. Steven Verwaeren volgde op de vierde plaats met Umano Z voor Laura Deneve met Claude.

Op zaterdag stond de hoogste rubriek gebouwd op 1.20m hoogte. Muriel Dens snelde daarbij naar de overwinning met Kenvilla. Muriel Dens klokte foutloos af in 30,29 seconden met de Andiamo-merrie. Het duo bleef zo ruim één seconde voor op Stephan Vandewalle met Ellinor Z. Na een foutloze finish in 31,99 seconden bleef Vandewalle voor op Anndrea Di Silvestro met Bisoux.

In de 1.15m proef schreef Ilona Malerba de winst op haar naam. Malerba snelde naar de overwinning met Victoire. Het duo werd opgevolgd door Mike Van Haudt (Naomi) en Laura Deneve (Thorgal) op een respectievelijke tweede en derde plaats.