Steven van Meersche wint GP Hulsterlo

Steven van Meersche wint GP Hulsterlo
Met Iriana van het Keizersbos (v. Thunder van de Zuuthoeve) wint Steven van Meersche de Grote Prijs van Stal Hulsterlo. Van Meersche en de 8-jarige merrie kruisten de meet in 44,14 seconden. Met 7 kwamen ze aan de start in de barrage van deze 1.35m proef. Slechts 2 combinaties hielden de balken in de lepels. De tweede plaats was voor Amber Bogaert met World top van de steenberg (v. Nonstop). Met een tijd van maar liefst 6 seconden sneller maar een spijtige fout werd Marthe Heusdens met Best Mix Elien derde.

De vierde plaats,  met eveneens 4 strafpunten ging naar Anthony Wellens ( Hope van Krekelhof ) en de vijfde plaats was voor Tim van den Broeck ( Itacki deux ). Equnews-amazone, Audrey de Bock reed haar eigen vertrouwde Domino naar de zevende stek.

In de 1.25m proef was het Best-Mix amazone, Marthe Heudens die de winst greep. Samen met BEst-Mix Evana stopte ze de tijd in 51,13 seconden. Tim van de broeck en Ieniminie Deux (v. Kashmir van Schuttershof) volgden op de tweede plaats na een foutloze finish in 55,27 seconden. Het podium werd afgewerkt door Femke D'hoore en High Wind van Tschrijberg (v. Dulf van den Bisschop).

Geoffrey Geerts (I love you ter putte) en Pieter-Jan de Visser (Urban Legend du ty) volgden op een vierde en vijfde plaats. Beide duo's noteerden een foutloze finish. In totaal kwamen 21 combinaties foutloos over de eindstreep.

1.30m

Buijze Jil - Venus
Christof David - Ictus
Ghilardi Sara - Comedie

1.20m

De Clercq Kurt - EE
den Doelder Marinus - Toronto van de kruishoeve
Peeters Xavier - let it be 111

1.15m

Verplancke Dorien- Charisma II
Van lent stijn- CLAY Z
Sleeuwenhoek Emiel - Heartbreaker

1.10m

Lelie Walter - Laas
Jamar Koen - Corado Van 't Veldhoven
De Clercq Kurt - Favorita de muze

1.05m

Wuytack Frederik- Halloween de tiji
Suetens Dasha - Jam
De Nul Kelly - Bravour

1.00m

Van Dyck Dries - Fine Star van Pottelberg
den Doelder Marinus - Golden holland e.b.
De Clercq Kurt - Lightningthina van 't Ruytershof

0.95m

Mottart Michel -  Frontpag
Groen Symea - Next level
Cuypers Chyntia - Cariosa

0.90m

Janssens Johan - Ion van de la rosteehoeven
Van Dyck Jens - Elexir van het Klaterven
Van Dyck Jens - Kazoem DVD