Steven Van Meersche opnieuw aan zet op Stal Hulsterlo. Danny Van Es regeert in nevenrubrieken.

December 5, 2017

NAdat hij vorige week reeds in de spotlights sprong won Steven Van Meersche afgelopen weekend eveneens de 1.40m Grote Prijs op Stal Hulsterlo. Samen met de 9-jarige BWP’er, Iriana van het Keysersbos (v. Thunder vd Zuuthoeve) snelde Van Meersche naar de winst. Het duo bleef zo Gavin met Pezi en de West-Vlaming, Frederik Cattebeke met Henco vooraf.

In de 1.30m rubriek was het Danny van Es die de overwinning op zijn naam schreef. Op de rug van zijn vertrouwde Cliffhanger Vm Z (v. Clinton) bleef van Es Jens Baert (Daling van het Plutoniahof) voor. Van Es vervolledigde het podium met Catchelaro.

Ook in de 1.20m en 1.10m rubrieken regeerde de Brabantse springruiter, Danny Van Es de rubriek. In de 1.20m rubriek snelde Van Es naar de overwinning met Zico V. De springruiter plaatste er zich ook op de derde stek in het zadel van Escape. Charlotte Mertens nam er de tweede plaats voor haar rekening met James Bont.

Het bleek Danny Van Es ‘all over the top’ afgelopen weekend. Samen met Escape en respectievelijk Caretoo haalde Van Es ook de winst en derde plaats in de 1.10m rubriek. Vincent De Vlieger sprong er naar de tweede plaats met Flying Picasso.

Alsof dat niet genoeg was bleek de springruiter ook nog de 1.00m rubriek op zijn naam te schrijven met Caretoo.

Klik hier voor de resultaten