Steve Auwers en Shirly Maes springen zich in de prijzen in Roosendaal

Steve Auwers en Shirly Maes springen zich in de prijzen in Roosendaal
De thuis ruiters kwamen dicht bij de overwinning deze ochtend op Den Goubergh. In de 1.30m internationale éénster rubriek wist echter de Griekse  combinatie Aggelos Toulopis met Coco Chanell 15 (v. Cellestial) de thuisruiters achter zich te houden.

In de opgesplitste rubriek haalden de Belgische ruiters Steve Auwers en  Shirley Maes de spotlights.

Samen met de 13-jarige merrie snelde de Griekse springruiter Toulopis naar de winst in 50,42 seconden.  Een peloton van Nederlanders vervolledigde verder de top vijf met Maureen Bonder aan kop.

Op de rug van Come Together 4 (v. Chap 47) sprong Bonder naar de tweede plaats in 51,26 seconden. Johnny Pals volgde op de derde stek met Captain Cooper (v. Cooper van de Heffinck).

Shirley Maes haalde de zesde plaats met de Flaminco Desemilly-nazaat, Guantanamo van de Steenbeek.

Jarno Van Erp aan zet in het tweede deel

Ruim honderd combinaties schreven zich in voor de ochtendrubriek. De proef werd opgesplitst en het tweede deel zag een Nederlandse overwinning. Jarno Van Erp snelde naar de overwinning met zijn eigen Lupicor-zoon, Zadonis. Het bleef ruim één seconde voor op Steve Auwers met de KWPN-ruin, Extreme M (v. Vaillant).

Bart Bles volgde op de derde plaats. Op de rug van de zevenjarige Allegria du Val Henry bleed hij Siebe Kramer (Gold Digger, v. Nabab de Reve) en Joy Lammers (Fellie, v. Ukato) voor.

Klik hier voor de resultaten