Sebastian de Beuckelaer en Bart Damen vieren feest tijdens Indoor Meerhout

Sebastian de Beuckelaer en Bart Damen vieren feest tijdens Indoor Meerhout
De Indoor Meerhout zag in totaal vier combinaties aan de start van de barrage in de klasse Zwaar. Alle vier de duo's hielden het op een nulscore in deze tweede ronde. Sebastian De Beuckelaer noteerde de snelste tijd in het zadel van Kylena vd Wolfskooy (v. Thunder vd Zuuthoeve). Hhet duo klokte foutloos af in 36,49 seconden.

Met ruim één seconde verschil volgde Bart Damen op de tweede plaats in het zadel van Full Moon Ter Linden Z (v. H&M Forever d'Arco ter Linden). De combinatie stopte de klok op 37,79 seconden. Nick Maes vervolledigde het podium met Goldwin.  Het duo bleef zo voor op Stephanie Hooyberghs met Eaglegirl van 't Ark van Noach.

In de klasse M was de overwinning eveneens voor Sebastian De Beuckelaer. De springruiter uit Schoonnbroek haalde de eindmeet foutloos in 36,65 seconden en nam zo ruim vier seconden voorsprong op Bart Damen. De Beuckelaer en Curiosa van Silco (v. Cumano) werden opgevolgd door Damen in het zadel van Jappeloup.

Slechts deze twee duo's hielden het foutloos in de barrage. Gert Blockx volgde op de derde plaats met één springfout in 40,05 seconden. Samen met Kyra B ging hij Benny Smets (Fiscus) vooraf. Er kwamen in totaal vier duo's aan de start van de barrage.

In de klasse L haalde slechts één combinatie van de drie barrage kandidaten de eindmeet foutloos. De overwinning werd zo gegrepen door Jens Teunkens met Mardish van den Berg.

Klik hier voor de resultaten