Rene Lopez wint avondproef in La Coruña

Rene Lopez wint avondproef in La Coruña
De laatste proef in La Coruña voor de dag is gewonnen door de Colombiaan Rene Lopez. Het was een zeer spannende barrage tot de laatste minuut. Het Spaanse publiek hoopte lang op een overwinning van hun thuisruiter Sergio Alvarez Moya. Maar hij werd op het einde nog voorbij gestoken door Maikel van der Vleuten en Rene Lopez.

Rene Lopez kwam als laatste in de ring voor de barrage. Hij reed Twig du Veillon (v. Diamant de Semilly) in een van 38.21 seconden rond de barrage. Enkele honderdste van een seconde trager eindigde de Nederlander Maikel van der Vleuten met VDL Groep Arera C. Deze 11-jarige merrie van Indoctro deed 38.37 seconden over de barrage.

Sergio Alvarez Moya eindigde voor zijn thuispubliek op de derde plaats. Deze ruiter reed Unicstar de L'Aumone (v. Ninio de Rox) rond de barrage in 38.39 seconden. Op vier zien we Hendrik von Eckermann met Yajamila (v. 103IU60) met een tijd van 38.85 seconden. De top vijf wordt vervolledigd door de Fransman Aldrick Cheronnet met Aldrick Cheronnet (v. Watch Me*hoy) in een tijd van 38.88 seconden.

Klik hier voor de resultaten.