Perez Bilbao blijft Spits voor met sensationele overwinning in Antwerpen

Perez Bilbao blijft Spits voor met sensationele overwinning in Antwerpen
Terwijl gisteren alle CSI2* proeven nog door Belgische ruiters gewonnen werden, slaagde Diego Perez Bilbao er zonet in de eerste Spaanse overwinning op zijn naam te schrijven.

Hij was de snelste in een 1m45 rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd. Met Hh Best Buy (v. Baloubet D. RO) sprong hij een foutloze omloop in 63,07 seconds. Patrik Spits, die zonet nog de 1m35 rubriek won, eindigde nu op de tweede plaats. Dit keer haalde hij Jacobien Dwergse Hagen (v. Va-Vite) van stal om in 66 seconden rond naar de finish te rijden. De derde plaats ging naar de jonge Brit Jack Whitaker. Met Street Hassle (v. Quick Star) onder het zadel, reed hij in 67,92 seconden naar de finish. Hij liet hierbij alle balken in de lepels.

Catherine Offner en Freestyle Lady (v. Nagano) eindigden op de vierde plaats. Theo Simpson en Touch of Chilli (v. Out Of Touch) volgden op vijf.

In de top tien zagen we ook nog drie Belgen terug. Elisa Strubbe en Gladiator Van'T Paradijs (v. Shindler de Muze) eindigden op de zesde plaats. Claire Putters en Fa Belle Van Sombeke (v. Querlybet Hero) en Tom Dhaeyere en James vd Oude Heihoef (v. Douglas) eindigden respectievelijk op de achtste en negende plaats.

Klik hier voor de resultaten

[gallery ids="143760,143761,143762"]