Olivier Philippaerts moet Werner Muff voor zich dulden in Basel

January 12, 2018

In Zwitserland stond vanavond een spannende 1m55 “Championat of Stadt Basel – “Golden Drum of Basel” op het programma. De 1.55m rubriek bleek een hele opgave voor de 56 starters. Lange tijd bleven slechts twee duo’s foutloos, uiteindelijk haalden 9 combinaties de eindmeet foutloos. De rubriek resulteerde met een Zwitserse winst voor Werner Muff en zijn KWPN-er Daimler. Deze Canturano nakomeling snelde in de negenkoppige barrage naar de winst in een snelle tijd van 36.28 seconden.

De tweede plaats was voor Olivier Philippaerts en zijn stoere twaalfjarige merrie H&M Legend of Love (v. Landzauber) met wie hij hier achter Muff op een tweede plaats weet te eindigen in een tijd van 36.91 seconden. De Portugese Luciana Diniz eindigde op de derde plaats met haar Fit For Fun (v. For Pleasure) die ze hier in een tijd van 38.72 seconden rondstuurde.

De Duitser Marcus Ehning noteerde met zijn Cornado NRW (v. Cornet Obolensky) een vierde plaats in 38.92 seconden, gevolgd door een vijfde plaats voor Pius Schwizer die hier met About a Dream (v. Clinton) naar de vijfde plaats wist te rijden in 39.71 seconden.

Voor Niels Bruynseels was er nog een elfde plaats in het zadel van Gancia de Muze (v. Malito de Reve) met wie hij in de eerste omloop 1 strafpunt voor tijd opliep, na een finish van 75,20 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten