Olivia Kinneson, Ellen Vandeven en Erwin Wulteputte oppermachtig in Vosselare ...

Olivia Kinneson, Ellen Vandeven en Erwin Wulteputte oppermachtig in Vosselare ...
In haar eigen achtertuin heeft de Zweedse Olivia Kinneson op zaterdag de hoofdwinst in huis gehaald. Tijdens de ééndag HROV manche won Kinneson de 1.25m hoge Kleine Grote Prijs.

Op de rug van de 10-jarige Z-gefokte, Quitona de la Cour Z (v. Quintus) klokte de amazone foutloos af in 33,11 seconden. Ze bleef zo Zoe Montreu met haar eigen Kashmir Van Schuttershof -dochter, Babette Ter Linden voor. Montreu en de BWP-merrie stopte de klok in 33,71 seconden. 'Lokale' ruiter Jan Claeys sprong naar de derde plaats.

Met onder het zadel de Elvis Ter Putte-zoon, Easy Ag Z haalde Claeys de finish in 35,88 seconden. Maxime Lambrecht (Quantus) en Maxim Godecharle (Kasagrande vd Brouwershoeve) vervolledigden de top vijf.

In de 1.10m rubriek sprong was het Ellen Vandeven die de concurrentie achter zich liet. Samen met Too late de Brève Z (v. Triomphe de Muze ) reed Vandeven naar de winst in 27,17 seconden. Zo bleef de amazone ruim vier seconden voor op Vincent de Vlieger (Flying Picasso) en Maxim Godecharle (Una van t Lindenhof Z).

In de 1.00m proeven waren het Erwin Wulteputte en Brecht Gordier die de winst grepen. Tijdens het LJ-criterium sprong Brecht Godrier naar de winst met Millview Storm. Erwin Wulteputte regeerde  tijdens de Trofee Roger Joos.

Op de rug van zijn vertrouwde Eerstje vd Wolfput sprong Wulteputte naar de winst in 25,65 seconden. Net geen seconde later volgde Amber Vandaele met Hederia van t Hoogste Hof. Guy Vandeven strandde op de derde plaats op de rug van Clubmann II Z.

Klik hier voor de resultaten