Niki Geenens toont girl power bij Willy Naessens

Niki Geenens toont girl power bij Willy Naessens
Op zondag sprong de Oost-Vlaamse Niki Geenens zich in de kijker in de 1.20m Grote Prijs Willy Naessens. Op het terrein van de grootste aannemer van het land sprong Geenens naar de overwinning in het zadel van Gazelle van de Vaelenberg. Samen met de 11-jarige Toulon-merrie wist ze als enige de barrage foutloos af te werken.

Ook in het zadel van haar vertrouwde Helios vd Spelonckhoeve haalde ze de tweede fase. Het duo kreeg een communicatie fout en moest zich zo tevreden stellen met de vierde plaats. Vincent De Vlieger volgde Geenens op op de tweede plaats. Op de rug van Flying Picasso ging hij Laurens Bogaert met Valeureuse De L'enclos voor.

Oost-Vlaming, Timothy Jacob vervolledigde de top vijf. Met onder het zadel zijn Indorado-dochter, Ipanema Z noteerde Jacob één tijdsfout in de basis omloop.

De 1.10m rubriek was volledig naar de smaak van Amber Steenackers en Borlando vd Heihoeve (v. Orlando). Steenackers klokte foutloos af in 28,14 seconden en bleef zo Vincent De Vlieger (Flying Picasso) en Laurens Bogaert (Valeureuse DE L'Enclos) voor.

Voor Alle resultaten klik hier