Nicole Caris springt zich in de kijker op de Warre

December 20, 2017

Afgelopen weekend werd het een spannende strijd in de 1.35m hoofdrubriek in De Warre. Nicole Caris snelde daarbij naar de overwinning in het zadel van Dieva Rosa. Het duo klokte foutloos af in 28,208 seconden en bleef zo nipt voor op Jonny Geusens in het zadel van Valino Z (v. VDL Groep Verdi TN).

Ook Guido Hornesch en Gh4 hield de timer onder de 29 seconden en sprong zo naar de derde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Lien Van Ende met Ethias van ‘t Elzenhof op vier en Marijn Poelmans met Janou Van ‘t Steentje op vijf.

In de 1.25m prijs BM Service haalde Jonny Geussens zijn slag thuis op de rug van Gazelle. De combinatie snelde naar de winst in 28,020 seconden. Anke Vandenberk volgde op de tweede plaats met Seravie onder het zadel. Vandenberk kruiste de finish in 28,969 seconden. Het podium werd afgewerkt door Birthe Goossens met Hope van de Bakkershoeve.

Op zondag werden de hoogste hindernissen gebouwd over een hoogte van 1.10m. In deze hoofdrubriek trok Jordy Janssens alle eer naar zich samen met Jimena van de Busselberg (v. Lord Chin). Het duo bleef net geen seconde voor op Dirk Geenen met onder het zadel Corinthe van ‘t Klein Asdonk. Yannick Symons vervolledigde het podium.

Klik hier voor de resultaten