Mooie klassering voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo in 7-jarigen rubriek Eschweiler

April 21, 2017

In Erschweiler werden deze voormiddag de proeven voor jonge paarden afgewerkt. De rubriek voor de 5-jarige paarden werd gewonnen door een Nederlandse combinatie. Paul Van Wylick en Napapyra (v. Numero Uno) lieten alle balken van het 1m15 hoge parcours in de lepels en finishten in 58,29 seconden.

Franziska Zimmermann en Circee de la Haye (v. Norman Pre Noir) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ook zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 60,41 seconden. De Britse Jenna Palmer Evans en Coolado Z (v. Cayado 3) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een foutloze omloop in 62,33 seconden.

De rest van de top vijf kleurde volledig in de Duitse driekleur. Sarah Breuer nam met Contento B (v. Comme Il Faut) de vierde plaats voor haar rekening. Tobias Thoenes volgde op de vijfde plaats met Coco Chanel M3 (v. Cristallo II).

Bertram Allen was alle concurrentie te snel af met Baila du loup. Met een tijd van 54,92 seconden schreef hij de rubriek voor de 6-jarigen paarden op zijn naam. Hetzel Holger nam met Hulapalu 2 (v. Heartbeat) de tweede plaats voor zijn rekening. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 55,68 seconden. Kendra Claricia Brinkop eindigde op de derde plaats. Met Clinara 2 (v. Connor) onder het zadel, sprong ze een foutloze omloop in 58,41 seconden.

Danielle Goldstein en G-Vigno-Blue waren met hun tijd van 61,89 seconden goed voor de vierde plaats. De Noorse Margrethe Hartmann vervolledigde de top vijf met Charly Glb (v. Va Vite).

In de rubriek voor 7-jarige paarden was het Australië dat met de overwinning aan de haal ging. James Paterson-Robinson en Kastello (v. Echo Van’t Spieveld) lieten alle concurrentie ruim achter zich met 53,46 seconden. Sofia Farman zette met de ruin Love Me Tender (v. Nintender) de tweede tijd neer. Tobias Thoenes en Cap 4 (v. Comme Il Faut) waren samen met voor de derde plaats.

Patrik Majher en Clintas 3 (v. Clinton I) en Maximilian Weishaupt (Con Dition) vervolledigden de top vijf.

In deze rubriek behaalde Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Elle est Belle van T&L een elfde plaats. Zij sprongen een mooie nulronde in 62,88 seconden.

Klik hier voor alle resultaten