Michael Jung wint Small Tour finale De Peelbergen, Steve Auwers rijdt top tien binnen

Michael Jung wint Small Tour finale De Peelbergen, Steve Auwers rijdt top tien binnen


Vanmorgen werd in De Peelbergen de tweesterren Small Tour Finale afgewerkt in de Stal Hendrix Prize. Het was hier nog maar eens de Duitser die we kennen uit de eventingwereld, Michael Jung, die hier met zijn Sportsmann S naar de overwinning wist te rijden. De Stolzenberg nakomeling bleef het veld van maar liefst 19 barrage combinaties voor met een mooie tijd van 31.26 seconden.

De tweede plaats ging naar Stal Hendrix hun Quitero VZ (v. Quintere), die hier met ruiter Pieter Keunen in het zadel, een mooie foutloze ronde liet zien in 33.34 seconden. De Brit Samuel Hutton eindigde met de BWP-er Kandy Hof ter Zeedycke (v. Cabrio van de Heffinck) op de derde plaats met een tijd van 33.64 seconden.

De top vijf werd gecompleteerd door een vierde plaats van de Duitser Lennert Hauschild en de, gevolgd door een vijfde plaats voor Hendrik Sosath die eveneens voor Duitsland met de Lordanos dochter Lady Lordana in de prijzen wist te rijden.

Voor de Belg Steve Auwers was er een negende plaats met zijn Extreme M (v. Vaillant) die hier in de barrage 4 strafpunten moest noteren maar wel met een snelle tijd van 32.46 seconden.

Klik hier voor alle resultaten