Marlon Modolo Zanotelli vliegt naar de winst in Grote Prijs Samorin

Marlon Modolo Zanotelli vliegt naar de winst in Grote Prijs Samorin
In Samorin komt de dag ten einde met de X-Bionic Sphere Grand Prix. Deze 1m60 viersterren rubriek werd gewonnen door de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli en zijn KWPN-er Celena VDL. Samen met deze Mr Blue dochter liet hij een foutloze ronde zien in een 16-koppige barrage en noteerde hij met 37.54 seconden de overwinning.

Een mooi resultaat was er ook voor Harrie Smolders die hier met Zinius (v. Nabab de Reve) naar een tweede plaats wist te rijden. De combinatie kwam na een mooie foutloze ronde in 38.77 seconden door de finish. Ze bleven zo voor op de andere Braziliaanse deelnemer Joao Victor Castro en zijn Quentin PJ (v. Quidam de Revel) die hier op een derde plaats eindigden met 40.15 seconden.

Verder in de top vijf vinden we Bertram Allen, die zijn Hector van d'Abdijhoeve naar een vierde plaats wist te sturen met een tijd van 41.17 seconden. Terwijl de Zwitser Werner Muff in het zadel van Daimler (v. Canturano) naar de vijfde plaats wist te rijden met een tijd van 41.38 seconden.

Ann Carton-Grootjans noteerde met Irvine ter Doorn nog een twaalfde plaats. Zij kwamen in de barrage rond met 8 strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten