Maarten Tirry snelt naar de winst in Hoeleden

Maarten Tirry  snelt naar de winst in Hoeleden
Het voormiddag programma in Hoeleden, nabij Kortenaken zag Asse's ruiter, Maarten Tirry naar de overwinning springen in de klasse M. Tirry en Kira van Waerbeek (v. Breemeersen Adorado) klokten foutloos af in 25,93 seconden. In April vorig jaar sprong de combinatie nog naar de overwinning tijdens de eerste manche van de SBB competitie voor zesjarigen. Jan Lamberts volgde op de rug van de Zangersheide-gefokte Femme Fatale LV Z (v. Flipper d'Elle). De combinatie stopte de eindmeet in 28,84 seconden. Gunter Lemmens en Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo)

De top vijf werd afgewerkt door Wouter Vanlommer (Cupido van Euverbraeke) op vier en Hans de Ridder (Jelco van 't Farsenhoven) op vijf.

Voordien sprong Kris Meurrens naar de winst met Imagine van 't Roth (v. Muscaris d'Ariel) tijdens de klasse L. De combinatie uit Lubbeek stopte de tijd in 27,47 seconden, ruim één seconde sneller als Opwijk's Els De Baerdemaeker in het zadel van Homespun For Pleasure. Ineke Artoos en Why-My volgde op de derde plaats.

Jeroen Van Damme plaatste zich op de vierde plaats. Met onder het zadel Kiron van het Kauterhof werd de springruiter gevolgd door Sofie Meurrens (Jakarta van de Wolvenhoek) op de vijfde plaats.

 

Klasse B

  1. Ineke Artoos - Taggi van 't Roth

  2. Marijke Both - Mogador

  3. Marijke Both - Utopie From Puccini


Klasse A

  1. Marijke Both - Contact P Z

  2. Marijke Both - Farnes

  3. Tim Cordemans - Madame C Van Het Houtemhof