Louis Deforche en Miel Falhaye springen zich in de kijker in Westouter

Louis Deforche en Miel Falhaye springen zich in de kijker in Westouter
Het was een gezellig samenkomen vorig weekend in het West-Vlaamse Westouter. Voor de regionale ruiters stonden er twee hoogtepunten op de agenda. Manège Rodenberg zag op zondag Arnaud Verhack naar de winst rijden in de 1.20m hoofrubriek. In het zadel van Harlly van de Achterhoek (v. Quadrillo) sprong Verhack naar de winst in 30,88 seconden. De combinatie wist als enige een dubbele foutloze omloop te presteren.

Miel Felhaye en de 12-jarige Via Quick Van de Kapel (v. Quick step wisbecq ) volgde op de tweede plaats. De combinatie kruiste de eindmeet in 34,11 seconden met één springfout op de teller. Enkel deze twee duo's haalden een barrage. Lukas Diericks en Icarus D'Arsouilles (v. Lord Z) haalde de derde plaats.

Op donderdag avond was het de krachtproef die verschillende ruiters en supporters naar de manège bracht. Over een hoogte van 2.05 meter wist enkel Louis Deforche de hindernis geheel te houden. Op de rug van Gladstone (v. Cardento) sprong Deforche zo naar de winst. Hij werd opgevolgd door Jereme Jacob met Two Times (v. Goodtimes ) en Youri Braems met Louis.

In de 1.10m rubriek paarden sprong Louise Suffys naar de overwinning met Infiniti.  Ook hier lag de winst voor het grijpen na een dubbele foutloze omloop. Bij de junioren sprong Merel Verstuyft naar de winst met onder het zadel Waylsestro Boy.

 

MEER UITSLAGEN: KLIK HIER