Lobke Fillé is heer en meester op zondag in het Azelhof

Lobke Fillé is heer en meester op zondag in het Azelhof
Op zondag werd de hoogste proef in het Azelhof gebouwd over een hoogte van 1.10m. Daarin sprong Lobke Fillé naar de overwinning op de rug van Cycloon. In totaal kwamen elf combinaties aan de start in de barrage.  Lobke en cycloon kolkten af in 24,72 seconden. Bert Panneels volgde op de tweede en derde plaats. Met onder het zadel Harcotique sprong hij naar de tweede plaats na een foutloze finish in 24,97 seconden. Op de rug van Levendel vh Beetjen strandde hij op de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Wilke Willems met Vaya van 't Loo Z op vier en Shauni van der Goten met Toulouze Z op vijf.

In de 1.00m proef wist Hanne Anthonissen de concurrentie achter zich te laten. In het zadel van C C Belle 3Z kruiste ze de eindmeet in 27,55 seconden. Kobe Sips volgde op de tweede plaats na een foutloze omloop met Sipoems Colette in een tijd van 28,29 seconden.

Mich Joly moest nipt 'settelen' voor een derde plaats. Samen met Prince Optimus haalde Joly de finish in 28,61 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Marijke Pops (Heart) en Louise Bourgeois (Quinto) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

0.90m Paard

  1. Emilie De Block - Indian Summer

  2. Sharon Janssens - Kantjes Elton

  3. Victoria De Vos


0.90m Pony

  1. Emilia Hendrickx - Gentle

  2. Kasper De Boeck - Rosso

  3. Evelyn Heere - Wincka


0.80m Paard

  1. Jill Van der Reeth - Grand Crue

  2. Caro Pauwels - Magnum van het Steentje

  3. Frederic Peeters - Voberlina


0.80m Pony

  1. Caro Pauwels - Lieke vh Voorbos

  2. Sallie Vervliet - Mordred

  3. Sallie Vervliet - Gwinny


0.70m

  1.  Daisy Huybrechts - Domino

  2. Laura Symens - Artax

  3. Frederik Mees - Carnival