Liesbeth van Laer springt naar de winst op Indoor Herselt

January 17, 2018

Het leek een moeilijke opgave het parcours klasse Zwaar foutloos af te werken op het Indoor Herselt afgelopen zondag. Uiteindelijk slaagden twee combinaties erin de barrage foutloos af te werken.

Op de rug van Giana snelde Liesbeth van Laer naar de overwinning in 38,92 seconden. Het duo bleef net geen seconde voor op Jan Caers met onder het zadel Jada. Caers volgde eveneens op de derde plaats met Jana’s Princes. Enkel de twee eerste combinaties kwalificeerden zich voor de barrage.

Net buiten het podium strandde Filip Laenen op de vierde plaats met Inka.

In de klasse M wisten eveneens twee combinaties zich te kwalificeren voor de barrage. Geen van beiden kruisten de finish foutloos. Lies Steenackers hield de concurrentie achter zich met Hermina. Steenackers werd opgevolgd door Filip Laenen met Kalypso. Met één springfout in de basis vervolledigde Piet Ceuppens het podium met Karthago van ‘t Hof D’Exchequer.

Daan Laeremans domineerde de klasse L Laeremans wist als enige het parcours tweemaal foutloos af te werken. Samen Casper vh Neerhof Z ging hij zichzelf voor met Katinka vh Neerhof Z. De snelste tijd werd gereden door Robin Caems met Jacardo van de Paddenhoek. Het duo klokte af in 43,42 seconden, ongeveer twee seconden sneller als Laeremans. Maar dit met één springfout op het scorebord.

Klik hier voor de resultaten