Liesbeth en Kristof van Laer regeren op Dena Stables

January 25, 2018

Het was een beperkte opkomst voor de klasse Zwaar tijdens de LRV wedstrijd Indoor Geel Larum. Het team van Dena Stables overhandigde uiteindelijk de beker aan Liesbeth van Laer in het zadel van Giana (v. Casantos). Giana (°2006) komt uit de stam ‘Celica’ van Leo Van Laer. Deze stam behoort tot de BWP merriestam 65.

De combinaties klokte foutloos af in 65,36 seconden en wist zo als enige de finish foutloos te kruisen. Filip Laenen volgde op de tweede plaats met één springfout. In het zadel van Inka (v. Echo van het Neerenbosch) ging hij Yves Vervoort met de zevenjarige L’Avenir van de Looise Heide  (v. Nabab de Reve) voor.

Familie Van Laer regeert

In de klasse M hield Filip Van Laer de concurrentie achter zich. Op de rug van La Vita de l’art (v. Erco van ‘t Roosakker) bleef Kristof Jan Laermans met ruim vier seconden voor. Van Laer klokte foutloos af in 37,42 seconden terwijl Jan Laermans met Casper vh Neerhof Z (v. Katinka Vh Neerhof Z ) de chrono stopte op 42,42 seconden. Met één springfout volgde Lies Steenackers op de derde plaats in het zadel van Hermina.

De klasse L kwam op naam te staan van Filip Laenen. Samen met de Cantos-zoon, Milton Van de Eindekens wist Laenen als enige de timer onder de 36 seconden te houden. Nick Van Gorp volgde op de tweede plaats met Moeboetoe vd Roshoeve. De combinatie kruiste de finish foutloos in 37,82 seconden. Robin Caems vervolledigde het podium met Jacardo van de Paddenhoek.

Klik hier voor de resultaten